Ak Parti’nin de hataları var – Ö. Cengiz anlatıyor!
Dostuna Kızmakla Düşmanına omuz vermek aynı şey değildir. Ö. Cengiz anlatımıyla 31 Mart seçiminde Ak Parti

Ak Parti‘nin hataları olduğu doğrudur.
Lakin hataları var diyerek, açık bir islam düşmanı olan CHP’nin başını çektiği Zillet ittifakına oy vermek veya oy kullanmamak; Ak Parti’ye ders vermek değil, olsa olsa CHP’ye ödül vermek olur. Peki CHP bu ödülü ne yaparak haketti ?
Bu durum dostuna kızarak, düşmanına kuvvet vermekle aynı değil midir ? Evet CHP düşman gibidir. Zira CHP’yi kuran ve yöneten güç bizden değildir.
CHP’nin kurulma gayesi ise; düşmanın savaşarak indiremediği Hilafet sancağını indirmek ve İslam’ın şiarlarını(alâmet) vatanımızdan tek tek silmek ve nihayetinde, İslam’ı dert edinen Osmanlı’dan, İslam’ı en büyük sorun(irtica) olarak gören bir Türkiye inşâ etmekti.
Ne yazık ki düşman, bu emeline CHP’yi bir Truva atı gibi kullanmak suretiyle büyük ölçüde ulaştı. Ama Allah’a şükürler olsun ki, milletin adamları tam zamanında meydana çıkarak, canları pahasına CHP’nin önünü kesti.
Ve aynı düşman şimdi yine CHP ile kaldığı yerden devam etmek istiyor. Hal böyle iken bazı geçici Ekonomik sıkıntıları bahane ederek bu tezgaha düşmek ahmaklık olmaz mı ? Allah yâr ve yardımcımız olsun.
Ö.Cengiz