Amerikalılar tedirgin: “motor sesi o silah değil”
amerika haberleri, amerika son dakika, abd haberleri, abd son dakika, dünya haberleri, dünya son dakika, abd, Amerikalılar motor sesinden bile korkar oldu, en son haber, haber, new york


abdnin teksas eyaletinde geçtiğimiz hafta sonu alışveriş merkezine düzenlenen silahlı saldırıda 26 yaralanmış, 22 hayatını kaybetmişti. aynı gün saatler sonra ohio eyaletine bağlı dayton kentinde bir barın yakınına düzenlenne silahlı saldırıda, 9 kişi hayatını kaybetti. tüm bu saldırı, ölü ve yaralılardan sonra newyorkta motorsikletten çıkan sesler ile abdliler kısa süreli bir panik yaşadı. sonta patlama seslerinin motorsikletten geldiği anlaşılınca new yorklular rahat bir nefes aldı.
” New York Polis Departmanından açıklama”
New York Polis Departmanı olaydan sonra Twitter’dan, ”Times Meydanı’nda silahlı saldırı yok. Motosikletten çıkan sesler, silah sesi gibi duyuldu. Lütfen panik olmayın. Times Meydanı oldukça güvenli bir alan.” çağrısında bulundu.