Musul ve Kudüs’ü savunmak! Metin ÜNALER’in yazısı.
Metin ÜNALER’in sosyal medya hesabından paylaştığı yazısı

Saadet partisi olsun, Haksöz Haber Grubu Olsun. Gazeteci Hakan ALBAYRAK iyi dinlesin Süleyman tapınağı kehanetinin merkezi MUSUL’dur-EL-BAB‘tır. Yani BABİL’dir Tanrıları BABİL Ülkesinden gelip Süleyman Mabedi İnşa edecekmiş.
Türkiye, İran, Irak, Lübnan, Suriye, Hayber, Grozni, Batum ve Kırım hattını Kapsayan BABİL yani Rusya bu sebep ile Ülkemizi dinliyor. Babil kehaneti sahiplerinin kurduğu Haşdi-Şabi savunarak, Babil kehaneti sahiplerinin projesi Şii hilali öğreticilerini kutsayıp KUDÜS savunulmaz.
MUSUL’da çocuk kesmek ile,Mescid-i Aksa’da gençleri ŞEHİT etmek aynı projenin ürünüdür. Haşdi-Şabi terör örgütünün Evangelist tezgah olduğunu yeni, yeni kavramaya başlayan İran kara,kara düşünmeye başladı. Rusya ve Türkiye politikalarına yaklaşmanın yollarını arıyor.
Ya siz ne yapıyorsunuz? Genlerinize işlemiş TAYYİP ERDOĞAN düşmanlığı kibirden, kibire sürüklüyor ve Büyükada’da yakalanan BABİL ve Fetö Çetesine aktivist bile diyebiliyorsunuz! Kibirden kapanmış gözleriniz 16 Nisan referandum öncesi yüzlerce hezeyan yaptı.
“ANCAK” Bizim genlerimizde kin olmadığı için affeder geçeriz” FETÖ ve TERÖR ÖRGÜTLERİ GİBİ İHANET ETMEDİKÇE” 15 Temmuz gecesi kutlamalarda TAYYİP ERDOĞAN yanında dimdik durmaktır “KUDÜS VE MUSUL SAVUNMAK”
Süleyman mabedi BABİL tanrısı kehaneti-Şii hilali 12.Kurtarıcı kehaneti-FETÖ MEHDİ Şeytanlığı aynı projenin kollarıdır Sizler yeri gelince, Fatihin İstanbul’u fethettiği yaştasın-Kudüs çöllerinde Yavuz’un at izleri sloganlarını kullanırsınız değil mi?
Halep diye Bayrakları çekip Rus elçiliği önüne Gidersiniz değil mi? Kudüs için Hepiniz geldiniz sağolun. Musul sözkonusu olunca aynı hassasiyeti hiç göstermediniz; Göstermediğiniz gibi CUMHURBAŞKANIMIZ İran Başkentin de detaylı izahat yapar iken laf ettiniz.
Oysaki yapmanız gereken” FETÖ çetesine karşı amansız mücadele vermeniz,ÜLKEMİZ ve ERDOĞAN politikası yanında dimdik durmanızdır” Dinen münazara mekanı olması yasak olan HABERTÜRK kanalında Müslüman ayrıştırıcı programlara katılma göreviniz,hak ve yetkiniz olmadığı gibi,
İçerisinde Fetö geçmeyen İlahiyat mezunlarını konuşmak haddiniz değildir! Kudüs’ü çok seviyor iseniz önce neyi savunduğunuzu gözden geçirecek ve bu Ülkede yaşadığınızı unutmayacaksınız. Habertürk’te ODTÜ lü Prof Hüseyin BAĞCI ile devam….?
Metin ÜNALER
- Koronavirüs-Coronavirüs gerçekleri, Dünya Nüfusu ve Dengesi
- Türk bayrağını yırtan Yunan vekile AP’den ceza
- Pompeo: Müttefikimiz Türkiye’nin yanındayız
- MSB: 51 rejim milisi etkisiz hale getirildi
- rejim askerlerinden idlip’te bir skandal daha
- Korkutan açıklama! 11 Milyon insan feda edildi!
- ABD’li ünlü oyuncu Kirk Douglas hayatını kaybetti
- Skandal İlan! Baba kızını satlığa çıkardı.
- Erdoğan’ın Meçhul Asker Anıtı ziyareti
- Koronavirüsü: ölüm sayısı korkunç